!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

“Βοήθεια στο Σπίτι” και άλλα κοινωνικά προγράμματα από το δήμο Θεσσαλονίκης

frontida

Τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων δράσης και των δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης οι οποίες υλοποιούνται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ) με τον διακριτικό τίτλο «Ζούμε Μαζί», ύψους 555.504 ευρώ, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, κατά την 8η τακτική συνεδρίασή του.
Το γενικό σύνολο των λειτουργικών δαπανών –επενδυτικές δαπάνες δεν προβλέπονται για το 2013- ανέρχεται στο ποσό των 1.365.104,22 ευρώ και τα έσοδα από τις επιμέρους δραστηριότητες της Κ.Ε.ΔΗ.Θ υπολογίζονται στα 809.600 ευρώ. Η διαφορά τους προσδιορίζεται στα 555.504 ευρώ τα οποία και καλύπτονται από τη
χρηματοδότηση του Δήμου.
Οι δραστηριότητες της Κ.Ε.ΔΗ.Θ περιλαμβάνουν τρία προγράμματα ενταγμένα στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’ οίκον υπηρεσιών σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013, μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) όπως:
  • Μονάδα προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» (με τέσσερις επιμέρους δομές)
  • Μονάδα προγράμματος «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)»
  • Μονάδα προγράμματος «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)»
Στο ίδιο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αλλά ενταγμένη στην ξεχωριστή δράση «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» είναι η:
  • Μονάδα προγράμματος «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)»
Επιπλέον, για τη δράση ΚΔΑΠ η χρηματοδότηση της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. αντιστοιχεί σε 112 άτομα ενώ εξυπηρετεί 159 άτομα ενώ για τη δράση ΚΔΑΠ-ΜΕΑ η χρηματοδότηση αντιστοιχεί σε 76 άτομα ενώ η επιχείρηση εξυπηρετεί 96.


thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.