!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Βιώσιμες κοινωνικές δομές για την 3η ηλικίαΤην απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας τους αλλά και την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» απαίτησαν το πρωί της Πέμπτης οι 49 εργαζόμενοι που απασχολούνται στη συγκεκριμένη κοινωνική δομή στα πλαίσια απεργιακής κινητοποίησης πανελλαδικού χαρακτήρα.
Αν και στη Χίο οι μισθοί έχουν καταβληθεί στους εργαζόμενους κανονικά από το αποθεματικό της ΔΗΚΕΧ, κύριο αίτημα είναι η συνέχιση του προγράμματος μέχρι και το τέλος του 2014, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της εταιρίας Μ. Κοντούδης έχει εξασφαλίσει παράταση της δομής μέχρι και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Όπως εξήγησε στους υπαλλήλους αν παραταθεί το πρόγραμμα μέχρι και το τέλος του 2014 τότε ίσως μπορέσει να εξασφαλιστεί πίστωση μέσα από τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.

 politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.