!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σε εξέλιξη η αξιολόγηση των δομών σε 11 δήμους


aksiologisi


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αξιολόγησης των δομών στους δήμους Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Κω, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα και Σκύρου, η οποία γίνεται με δική τους πρωτοβουλία, που αποδέχθηκε το υπουργείο Εσωτερικών.
Η διαδικασία αφορά στην αξιολόγηση, αναδιοργάνωση των δομών των δήμων, στην αξιολόγηση της λειτουργίας των δομών, της οργάνωσης των πόρων και των συνεργασιών των δήμων.
Ήδη για το σκοπό αυτό έχει συγκροτηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών Ομάδα Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από υπαλλήλους του υπουργείου, από αιρετούς και εμπειρογνώμονες.
Παράλληλα σε κάθε δήμο έχει συσταθεί εσωτερική Ομάδα Εργασίας, από υπαλλήλους του, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό της διαδικασίας, την επιτάχυνση των ενεργειών και τη συνεργασία και λήψη ενημέρωσης και βοήθειας από το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι προδιαγραφές και τα κριτήρια περιλαμβάνονται σε σχετική μελέτη της ΕΕΤΑΑ, η οποία έχει εγκριθεί από το υπουργείο Εσωτερικών.

Αναλυτικά η μελέτη:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ_ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ & ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ-Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ

 .localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.