!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΣΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



10/4/2013


                                                                                               Σωματείο Εργαζομένων  στο
                                                                                                       «Βοήθεια στο Σπίτι»
                                                                                         Νομών Φθιώτιδας & Ευρυτανίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη , ενημερωθήκαμε από το vssattikis.blogspot.gr ότι "το Πανελλήνιο Συντονιστικό αποδέχθηκε το αίτημα του Υπουργείου για την αποστολή των στατιστικών στοιχείων προκειμένου να καταβληθεί η μισθοδοσία".

Και ερωτούμε:

1. Από πότε το "Πανελλήνιο Συντονιστικό" - σε τόσο σημαντικά ζητήματα- καταργεί τις δημοκρατικές διαδικασίες και τις Γεν.Συνελεύσεις των Σωματείων και αποφασίζει το ίδιο για 3.500 εργαζόμενους και αποδέχεται να "καταδώσουμε" στοιχεία που δεν είναι καν δικά μας;
2. Έχει καταλάβει το  "Πανελλήνιο Συντονιστικό"  ότι ο ρόλος του είναι  η  συμμετοχή στις διαβουλεύσεις και η  περαιτέρω ενημέρωση των Σωματείων,  και όχι να παίρνει αποφάσεις αυθαίρετες ;
3. Προς τι η υποκρισία " αλλά καταγγέλλουμε το παράτυπο του θέματος";  Ο ρόλος μας δεν είναι να καταγγέλλουμε , αλλά να αγωνιζόμαστε.
4. Γιατί ,τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ,που οι επαγγελματικοί μας σύλλογοι έχουν πάρει θέση  υπέρ μας , όπως επίσης και κόμματα έχουν καταθέσει επερωτήσεις στη Βουλή και ο νόμος είναι με το μέρος μας, μπαίνουμε στη διαδικασία υποταγής; 

- Μήπως κάποιοι έχουν ξεχάσει να αγωνίζονται;
- Μήπως ξεπουλάμε την αξιοπρέπεια μας, που είναι και η μόνη που μας έχει απομείνει;
- Μήπως κάποιοι έχουν γίνει μέρος του συστήματος;


Αναμένουμε τις απαντήσεις του συγκεκριμένου blog που εξέδωσε το ντροπιαστικό αυτό Δ.Τ.  , θεωρώντας ότι ήταν μία άτυχη στιγμή ή ότι ανέβηκε κατά λάθος στο site.


Όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι που αποτέλεσαν Συντονιστικό όργανο και κατ΄ επέκταση τα τοπικά σωματεία έχουν δώσει δείγματα εντιμότητας, συνεργασίας  και αγωνιστικής διάθεσης . Ευελπιστούμε ότι έτσι θα συνεχίσουμε και με αγώνα και ομόνοια θα διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Σε ότι αφορά το Σωματείο Φθιώτιδας Ευρυτανίας  αποφασίστηκε κατόπιν Γ.Σ., αν κριθεί απαραίτητο να αποσταλεί μόνο το φυσικό αντικείμενο του Β Εξαμήνου, όπως έγινε και για τις προηγούμενες χρονικές περιόδους.

Συνάδερφοι ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ


Με εκτίμηση,

                                                        Για το Δ.Σ.

       Η Πρόεδρος                                                                         Η Γραμματέας


Παπαμάρκου Μαρία                                                               Αραπάκου Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.