!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ 16/04/2013 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την συνάντηση του πανελλήνιου συντονιστικού  στην οποία παρόντες ήταν εκπρόσωποι των σωματείων: Αττικής, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Διαπεριφερειακού συλλόγου Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Κρήτης, Λευκάδος, Λέσβου, Ευβοίας, Σερρών, Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Μαγνησίας, Καρδίτσας και απόντες εκπρόσωποι των Σωματείων:Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Χίου, Κέρκυρας και Σάμου, και δεδομένου την υποχώρηση του Υπουργείου - ΕΕΤΑΑ κατόπιν πιέσεως του πανελλήνιου συντονιστικού σχετικά με την αποστολή ή όχι των στοιχείων, λαμβάνοντας  επίσης υπόψη τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων ή  των
 Δ. Σ  των Σωματείων, το πανελλήνιο συντονιστικό προτείνει τα εξής:

-Να αποσταλούν σε σχέση με τους επιλέξιμους ωφελούμενους (ΕΕΤΑΑ) στοιχεία μη ταυτοποιημένα δηλ. τα στοιχεία χωρίς Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Για τους υπόλοιπους ωφελούμενους (Περιφέρειας) να γίνει αναφορά αριθμητικά.

-Τα δελτία τύπου του πανελλήνιου συντονιστικού θα αναρτώνται στα επίσημα blogs των σωματείων και για περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες τα μέλη  θα απευθύνονται στους εκπροσώπους των σωματείων τους ώστε να αποφεύγονται παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες.

-Σε σχέση με την Νομική κάλυψη των Σωματείων, θα αποφασιστεί  στις αμέσως επόμενες Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων.

Κατά την διαδικασία λήψης των ανωτέρω αποφάσεων δεν ήταν παρόντες από τους παρευρισκόμενους στην αρχή της συνεδρίασης του πανελλήνιου συντονιστικού  διότι έφυγαν νωρίτερα, τα  Σωματεία Φθιώτιδας και Φωκίδας.
Συνάδελφοι, τα Σωματεία μέσω του πανελλήνιου συντονιστικού ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τα όποια προβλήματα, προχωρά με δύναμη και αποφασιστικότητα ώστε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δίκιο μας, αφού στο 5μηνο που μας απομένει απαιτούνται συντονισμένες και δυναμικές δράσεις.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.