!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΥΒ – Κεντρικής Μακεδονίας

(ΕΠΥΒ - ΚΜ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΥΒ - ΚΜ

Το Σαββάτο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε  έκτακτη Γ. Σ. των μελών της ΕΠΥΒ – ΚΜ. Μετά την ενημέρωση για τις ενέργειες του πανελλήνιου συντονιστικού  για  τις έγγραφες και προφορικές ερωτήσεις προς Υπουργείο Εργασίας, ΕΕΤΑΑ,  Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και την κατάθεση των επίκαιρων ερωτήσεων από βουλευτές, αλλά και της ηλεκτρονικής ενημέρωσης – απάντησης από την ΕΕΤΑΑ και μετά από διεξοδική συζήτηση αποφάσισε ότι:
Δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα για το σκοπό και το χαρακτήρα της έρευνας καθώς και από ποιους και για ποιους λόγους θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία.
Η διαδικασία δεν εξασφαλίζει το απόρρητο των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων καθώς σε καμία στατιστικού τύπου ερεύνα (που αναφέρει η ΕΕΤΑΑ),  ΔΕΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α., ή ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ).   Η σχετική νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή σε περίπτωση διαρροής προσωπικών δεδομένων για τους εργαζομένους του ΒΣΣ.
Είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε σύνδεση της έρευνας με την πληρωμή των εργαζόμενων για το δεύτερο εξάμηνο του 2012.  Η καταβολή των δεδουλευμένων  είναι υποχρέωση του κράτους και αυτονόητο δικαίωμα των εργαζομένων και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να αποτελεί μέσο εκβιασμού. Οι συνάδελφοι είναι ήδη σε απελπιστική κατάσταση από τα χρέη τόσων μηνών, ας μην παίζει το υπουργείο με αυτό το θέμα, εκτός κι αν δεν υπάρχουν πραγματικά τα χρήματα, οπότε χρησιμοποιεί την στατιστική αυτή έρευνα ως άλλοθι.

Αφού λοιπόν μέχρι στιγμής

1. Δεν έχουμε έγγραφες διαβεβαιώσεις πάνω στις εύλογες ανησυχίες  κι αντιρρήσεις μας
2.  Εφόσον δεν έχει αποσυνδεθεί η έρευνα από την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους
3.  Η  ΕΕΤΑΑ στην Ορθή Επανάληψη της τελευταίας (12/04/2013) ηλεκτρονικής  ενημέρωσής της δεν αποδέχθηκε  ότι μπορούν να σταλούν μόνο τα στατιστικά στοιχεία που δεν ταυτοποιούν  τον  εξυπηρετούμενο.  

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:
     
Να μην σταλούν τα στοιχεία όπως ζητούνται.


υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν:
            
 Συζήτηση έγινε και για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στον κλάδο μας.

1)      Παράταση – εξελίξεις: παρεμβάσεις σε Δημοτικά Συμβούλια για έκδοση ψηφισμάτων
2)      Τροποποίηση καταστατικού – Εκλογές: Αφού τροποποιηθεί το καταστατικό θα συνεδριάσει το ΔΣ και θα καθορίσει την ημερομηνία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και τη διαδικασία των αρχαιρεσιών
3)      Συζήτηση – προτάσεις για νομική κάλυψη: Θα ξανασυζητηθεί.



εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.