!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΠΥΒ - ΚΜ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΥΒ - ΚΜ 
(ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Στάση Εργασίας από τους εργαζόμενους του ΒσΣ στο νομό Ημαθίας.
Στο πλαίσιο αυτής οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Βέροιας, στη συνέχεια συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Βέροιας κ. Χ. Ουσουλτζόγλου στην οποία επέδωσαν ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα τους για συνέχιση του ΒσΣ ως έχει και όχι τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, με σκοπό να ψηφιστεί στο επόμενο Δ.Σ. του Δήμου.
Η Δήμαρχος εξέφρασε την άποψη που εκφράζει και η ΚΕΔΕ επίσημα σχετικά με την συγχρηματοδότηση και τη συνέχιση του ΒσΣ ως έχει.
Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι επισκέφθηκαν όλους τους Βουλευτές του Ν. Ημαθίας (οι οποίοι απουσίαζαν όλοι στην Αθήνα) και επέδωσαν Υπόμνημα με τα αιτήματά τους στους Διευθυντές των γραφείων τους, ζητώντας τους να προωθήσουν τα αιτήματά μας στα Υπουργεία και να συμβάλουν και οι ίδιοι για την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης.

(Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους και είμαστε διατεθειμένοι να υπερασπίσουμε τόσο τους ηλικιωμένους που τόσα χρόνια φροντίζουμε όσο και την εργασία μας που παρά τις αντίξοες συνθήκες όλα αυτά τα χρόνια, κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο έχοντας κερδίσει την αναγνώριση όλης της κοινωνίας).

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.