!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Νέα αναμονή για τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο σπίτι»


Για άλλο ένα μήνα θα πρέπει να περιμένουν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι», για να πάρουν τα λεφτά που τους οφείλονται από τον περασμένο Μάιο.
Χθες το πρωί, οι εργαζόμενοι του προγράμματος απευθύνθηκαν στο νομικό του Δήμου Λέσβου, προκειμένου να τους δοθούν απαντήσεις για το πώς όλοι οι συνάδελφοί τους ανά την Ελλάδα έχουν πληρωθεί εκτός από τους Λέσβιους.
Η απάντηση ήταν κυνική και περιορίστηκε στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του νόμου.
«Έχουμε εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανοχής και αντοχής, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Σ. Γεωργέλλης. Πόσο μπορεί ένας εργαζόμενος να μένει απλήρωτος και οι υποχρεώσεις του να τρέχουν; Και μάλιστα, τη στιγμή που τα χρήματα υπάρχουν. Βρίσκονται στο ταμείο του Δήμου. Περιμέναμε να εκλεγεί το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, περιμέναμε να ψηφισθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου, στη συνέχεια ο προϋπολογισμός του Νομικού Προσώπου. Εμείς αγωνιστήκαμε για να διασφαλιστούν τα χρήματα. Και ακόμα μας λένε να περιμένουμε. Ο ένας μήνας διαδέχεται τον άλλον και ο άλλος τον μεθεπόμενο, καθώς έχουμε μπλέξει στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Θα οδηγηθούμε στο ψυχιατρείο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ούτε διέξοδος. Η μόνη μας ελπίδα είναι ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χ. Αθανασίου, αν αποφασίσει εξαίρεση της περίπτωσής μας».

dimokratis.gr
 



 
 

 


 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.