!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ανδρέας Παχατουρίδης: “Επιβεβλημένη η ενίσχυση της Βοήθειας στο σπίτι, να παρέμβει η πολιτεία πριν καταρρεύσει η δράση”

“Επιβεβλημένη” κρίνει την συνέχιση του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” ο δήμαρχος του Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και καλεί το κράτος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το θεσμό “ προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι αυξανόμενες ανάγκες ατόμων που πραγματικά έχουν ανάγκη.”
O δήμαρχος Περιστερίου επισημαίνει πώς, “Σκέψεις και προτάσεις για τη μεταφορά του προγράμματος εκτός της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκει αντίθετους, όχι μόνο εμάς, αλλά και το σύνολο της κοινωνίας” και σημειώνει πώς, “ Πέραν από τα νούμερα του προϋπολογισμού και των οικονομικών δεικτών υπάρχουν άνθρωποι και άτομα που πραγματικά έχουν ανάγκη από σύγχρονο κράτος και μια Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανθρώπινο πρόσωπο”. Καταλήγοντας καλεί τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο, “ να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία, πριν έρθουμε αντιμέτωποι με τις οξύτατες επιπτώσεις της κατάρρευσης της κορυφαίας κοινωνικής δράσης Βοήθεια στο Σπίτι”.
ΠΗΓΗ: NewsPark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.