!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

"ΜΑΓΑΖΑΚΙ" ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!

Η πολιτεία αποφάσισε την διάλυση της Βοήθειας στο Σπίτι και από 1/4/2013 εκβιαστικά πλέον μας αναγκάζει να κάνουμε κοινωνικούς συνεταιρισμούς  ή αλλιώς ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΕ!.
Στέλνοντας τον σύμβουλο του Υπ. Εργασίας κ. Ρέμμο σε διάφορους Δήμους ανά την Ελλάδα, διοργάνωσε Ημερίδες  με σκοπό των αποπροσανατολισμό των εργαζομένων και της κοινωνίας, με ένα ωραίο και «πιασάρικο» περιτύλιγμα, ονομασίας «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις», προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της κάθε ευθύνη για την κοινωνική μέριμνα και φροντίδα των ανήμπορων ομάδων της κοινωνίας και να την παραδώσει στα χέρια ιδιωτικών ουσιαστικά εταιρειών.
   Επενδύοντας στην ανάγκη των εργαζόμενων για εργασία που τους αποφέρει ένα εισόδημα στους ίδιους και στις οικογένειές τους, εκβιαστικά η πολιτεία επιχειρεί να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε συνεταιριστές μετόχους, χάνοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα και μετατρέποντας το μισθό τους σε «μέρισμα» αμφιβόλου μεγέθους

Αυτή είναι η αλήθεια Κυρίες και Κύριοι, Βοήθεια στο Σπίτι από 01/04/2013 ΤΕΛΟΣ!

Μέσα σε όλη αυτή την τραγική κατάσταση για τους εργαζόμενους και τους εκατοντάδες χιλιάδες μοναχικούς, ανήμπορους, ηλικιωμένους και ΑμεΑ οι οποίοι εξυπηρετούνταν μέχρι τώρα από το πρόγραμμα και τους πετάει κυριολεκτικά στο δρόμο, ο σύμβουλος των Υπουργείων κ. Ρέμμος περιπαίζει τους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους λέγοντας ότι "τα κριτήρια που θέσαμε για το νέο πρόγραμμα, γνωρίζουμε οτι είναι πολύ αυστηρά, είναι σαν να ζητάμε έναν Πακιστανό ψηλό με γαλανά μάτια και ξανθά μαλλιά"!!!!!!!!!!!

 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ των Υπουργείων, όσο σοβαρά παίρνετε ΕΣΕΙΣ το όλο σχέδιο σας για τους συνεταιρισμούς, το ίδιο ΣΟΒΑΡΑ το αντιμετωπίζουμε κι ΕΜΕΙΣ! δηλαδή με ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!

Και να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή το θέμα με τους συνεταιρισμούς: 
ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΗΣ, "ΜΑΓΑΖΑΚΙ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ!
(ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ "ΤΟΥΡΝΕ"! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.