!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΣΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 31/12/2012 οι εργαζόμενοι του ΒΣΣ Δήμου Λέσβου έχουν προβεί στην κατάληψη της αίθουσας Συνεδριάσεων του Δήμου Λέσβου σύμφωνα με πληροφορίες του προέδρου του Σωματείου ΒΣΣ  κ. Στρατή Γεωργέλη, ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
 Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ελλάδα η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και γίνονται επιπλέον δαπάνες που απαιτούνται  για την λειτουργία των δομών.
Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων των αρμοδίων  του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  του Δήμου, αλλά και με όλη τη Δημοτική Αρχή, δεν βρέθηκε εν τέλει μία αξιοπρεπή λύση για τους εργαζόμενους.
Παρ' ότι η πρόεδρος με ανακοίνωση της παρουσιάζει με μελανά χρώματα την κατάσταση των εργαζομένων και τη λειτουργία του προγράμματος ,δεν κάνει  το προσδόκιμο για τη διευθέτηση του προβλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του κ. Γεωργέλη οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην αίθουσα που τελεί υπό κατάληψη  μέχρι να βρεθεί λύση που να ικανοποιεί τα αιτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.