!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΒΣΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ


Επειδή δημιουργήθηκε αναστάτωση σχετικά με το αν πρέπει να καταθέσουμε στο ΙΚΑ αιτήσεις για τους ηλικιωμένους ΑμεΑ προκειμένου να ενταχθούν στο "κατ΄οικον φροντίδα συνταξιούχων", να διευκρινίσουμε τα εξής: 

1. Τα άτομα αυτά μέχρι και την 31 Μαρτίου 2013 θα εξυπηρετούνται από το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", δηλαδή εμάς. Μετά από την ημερομηνία αυτή και με την προϋπόθεση ότι θα είμαστε εμείς στις θέσεις μας, αν χρειαστεί θα μαζέψουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μέχρι τότε το μόνο θα πετύχουμε είναι να δώσουμε τους "δικούς μας" ωφελούμενους σε άλλους, πιθανόν σε ιδιώτες.... 

2.  Αυτή την ώρα, δεδομένου ότι το ΙΚΑ δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν τους παρόχους του "κατ' οίκον φροντίδα", δεν έχουμε κανένα λόγο να δουλέψουμε για χάρη κανενός.... 

3. Σύμφωνα και με το Υπουργείο Εργασίας το "κατ΄οικον φροντίδα" αυτή τη στιγμή δεν μας αφορά άμεσα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το δικό μας ΒσΣ και την παράταση που πήραμε. Τονίζουμε λοιπόν για άλλη μια φορά ότι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί και στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σε λίγες ημέρες.

"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΠΕΙΡΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.