!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒσΣ ΛΕΣΒΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                            
Το Σωματείο εργαζομένων ΒσΣ Λέσβου και μέλος του Συντονιστικού των Βοήθεια, στα πλαίσια της προσπάθειας μας να πιέσουμε για την εξασφάλιση της εργασίας μας, πραγματοποίησε συνάντηση την Κυριακή, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών  κ. Αθανασίου στη Λέσβο.
Στη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γεωργέλης  Στράτος μαζί με δυο μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν τον Υφυπουργό  σχετικά με την κατάσταση μας. Τέθηκε το θέμα του να παραμείνει το ΒσΣ ως έχει μαζί με τους εργαζόμενους και την με κάθε τρόπο εξασφάλιση  αυτών σε οποιαδήποτε εξέλιξη. Επίσης τονίστηκε το γεγονός των άστοχων κριτηρίων του κατ οίκον φροντίδα και το αδιέξοδο που αυτά οδηγούν.
Ο Υφυπουργός κ. Αθανασίου δεσμεύτηκε από τη μεριά του ότι θα συζητήσει για το θέμα με τον Υπ. Εσωτερικών και θα μας ενημερώσει σχετικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.