!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μόνο 16 από τους 2000 στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στην Φθιώτιδα.(video)









 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ταφόπλακα βάζει το ΙΚΑ στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αφού τα κριτήρια όπως έγιναν γνωστά μέσα από την προκήρυξη του νέου προγράμματος στέλνουν στον Καιάδα ένα σημαντικό αριθμό ηλικιωμένων και αναπήρων. Ο πρόεδρος της εταιρίας Παρέμβαση στην Φθιώτιδα Δημήτρης Τελώνης περιγράφει μια απελπιστική κατάσταση αφού από τους 2000 περίπου ωφελούμενους σήμερα μετά τις 31 Μαρτίου θα μείνουν εντός, μόνο 16.

Το πρόγραμμα πήρε παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου ωστόσο είναι η τελευταία αφού ήδη το ΙΚΑ ΕΤΑΜ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία των αιτήσεων για ένταξη στο νέο πρόγραμμα το λεγόμενο "κατ' οίκον φροντίδα συνταξιούχων¨.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο ζευγάρια με 67% αναπηρία και που κανείς από τους δύο δεν εισπράττει οικογενειακό επίδομα. Ηλικιωμένοι άνω των 78 ετών που το εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τα 7.700 ευρώ.
Το ΔΣ της Παρέμβασης μαζί με τους εργαζόμενους προχώρησαν στην έκδοση ψηφίσματος το οποίο θα ζητηθεί να επικυρώσουν όλα τα δημοτικά συμβούλια στο νομό Φθιώτιδας. Ζητούν αναθεώρηση των κριτηρίων που κλείνει την πόρτα στο σύνολο σχεδόν των ωφελούμενων από το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.



Δείτε το video στο webtv.lamiastar.gr
 http://webtv.lamiastar.gr/index.php?view=videos&video_id=1351618919&id=4

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.