!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

"Βοήθεια στο σπίτι": Συνεχίζεται απεργία για δεύτερη ημέρα



"Βοήθεια στο σπίτι": Συνεχίζεται απεργία για δεύτερη ημέρα

Δεύτερη ημέρα απεργίας για τους εργαζομένους του προγράμματος κοινωνικής φροντίδας «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό μεγάλου αριθμού ηλικιωμένων, λόγω αλλαγής των κριτηρίων ένταξής τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

Χθες, οι εργαζόμενοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου η πρώτη συνάντησή τους με τον υφυπουργό Γιώργο Ντόλιο απέβη άκαρπη, και εξοργισμένοι απέκλεισαν και τις 3 εισόδους τους υπουργείου.

Ακολούθησε δεύτερη συνάντηση, κατά την οποία αποφασίστηκε την ερχόμενη Τρίτη να γίνει σύσκεψη των Υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας για το μέλλον του προγράμματος. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθούν χρήματα από εθνικού πόρους, ώστε να επιβιώσει το «Βοήθεια στο σπίτι».

Αυτή την ώρα, οι εργαζόμενοι συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.