!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Χυμώδης φράουλες, χρώματος..."λευκού"!!!


Όταν ξεκινάμε να βλέπουμε τις κόκκινες χυμώδης φράουλες στα σούπερ μάρκετ, είναι ένα σημάδι που δηλώνει την έναρξη του καλοκαιριού. Φέτος όμως, οι φράουλες σας μπορούν να...

είναι λευκές σαν να χύθηκε από πάνω τους κάποια κρέμα. Αυτές οι λευκές φράουλες είναι μια νέα ποικιλία που ξεκίνησε να πωλείται από εχθές. Η ποικιλία ονομάζεται pineberry και έχει το σχήμα της φράουλας και την υφή, αλλά με μια γεύση και οσμή που θυμίζει περισσότερο ανανά.






Καλλιεργούνται σε θερμοκήπια ξεκινώντας αρχικά με ένα πρασινωπό χρώμα και βαθμιαία κατά την ωρίμαση αρχίζουν να ασπρίζουν. Ανακαλύφθηκαν στη Νότια Αμερική όταν ήταν ακόμα άγριες και διασώθηκαν από Ολλανδούς αγρότες για να είμαστε σήμερα σε θέση να τις απολαύσουμε. Το μέγεθος τους είναι μικρότερο από τις κανονικές φράουλες που προορίζονται για εμπορική εκμετάλλευση, περίπου 15 με 23 χιλιοστά. Σύμφωνα με πληροφορίες τα 125 γραμμάρια θα πωλούνται έναντι 2,99 λιρών μέχρι της 13 Απριλίου και στην συνέχεια η τιμή τους θα αυξηθεί φτάνοντας τις 3,99 λίρες.









Πηγή: ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.