!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Δήμος Χαλκίδας: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι»


voitheia_sto_spiti1_2
Απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2010 και χωρίς ΔΩΡΟ του ΠΑΣΧΑ έως και σήμερα παραμένουν οι εργαζόμενοι «στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο της Χαλκίδας, ενώ οι ίδιοι εργάζονται κανονικά με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους στην καθημερινή ζωή και υποχρεώσεις τους.
Όπως έγινε γνωστό για το «πρόγραμμα» και ανακοινώθηκε πρόσφατα από τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και  Εργασίας,  τα χρήματα εξασφαλίσθηκαν για το διάστημα από 1/1/2011 έως και την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ και ότι έχει δοθεί σχετική οδηγία στις Περιφέρειες  να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για την άμεση καταβολή των χρημάτων.
Δυστυχώς όμως για τους εργαζόμενους, αν και η απόφαση ελήφθη, δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη και οι ίδιοι σε ρόλο «ντετέκτιβ», προσπαθούν να μάθουν την διαδικασία  εύρεσης των χρημάτων, καθώς και  τις διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ανάμεσα σε Υπουργεία και Περιφέρειες, Δήμους και  Δημοτικές επιχειρήσεις.
Έτσι μέχρι και σήμερα οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο της Χαλκίδας παρά τις διαβεβαιώσεις που έχουν λάβει κατά καιρούς συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι από το Δεκέμβριο του 2010, ενώ μέχρι σήμερα δεν τους έχει καταβληθεί και το Δώρο του Πάσχα, όπως είχε γίνει πέρσι τη μεγάλη Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.