!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας για τα βσσ (εθνικοί πόροι)


Σήμερα  5/4/2011 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου Αττικής και Βοιωτίας με τον υφυπουργό Οικονομίας σχετικά με τη κάλυψη του βσσ από εθνικούς πόρους.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο υφυπουργός κ. Ρήγας προηγήθηκε συνάντηση του ίδιου με τον κ. Ντόλιο και την Υπουργό Εργασίας και αποφασίστηκε να βγει άμεσα εγκύκλειος η οποία θα αναφέρει την οικονομική κάλυψη των εργαζομένων απο 1/1/2011 μέχρι την ένταξη στο ΕΣΠΑ.Θα βγει προσεχώς και ο φορέας υλοποίησης θα μπορεί να καταθέτει αίτηση στην ΔΙΣΑ (Περιφέρεια που ανήκει ο εκάστοτε φορέας) για την εκταμίευση των χρημάτων κατά κάποιο τρόπο όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Στην πορεία με την ένταξη στο ΕΣΠΑ η οποία επίσημα προβλέπεται κατά Σεπτέμβρη πάλι θα καλυφθούν οι ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ που δεν έχουν άνεργο. Ωστόσο είναι σημαντικό οι δομές να βρούν όσους περισσότερους ανέργους μπορούν γιατί τα χρήματα που θα αποκομίσουμε από την Ευρωπαική ¨Ενωση πιθανότατα να χρησιμοποιηθούν για το 2012 για τη λειτουργία των δομών. Προσεχώς θα ακολουθήσουν συναντήσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών και Εργασίας. ¨Ηταν μια καλή συνάντηση και υπήρχε θετικό κλίμα. Αυτά προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.