!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Βοήθεια στο σπίτι - Δήμος Χερσονήσου



Ο Δήμος Χερσονήσου ενημερώνει ότι το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο σπίτι» συνεχίζεται και το έτος 2011, προκειμένου να παρέχει στα εξυπηρετούμενα μέλη τη δυνατότητα βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.
Αν διαθέτετε κάρτα ανεργίας ή είστε αγρότης και έχετε την ευθύνη φροντίδας ηλικιωμένου ή ατόμου με ειδικές ανάγκες, αν επίσης επιθυμείτε να λαμβάνει το προστατευόμενο μέλος της οικογένειας σας υπηρεσίες από τα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου μας, επικοινωνήστε άμεσα με τα κατά τόπους γραφεία.
Οι νέες εγγραφές για το έτος 2011, έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από 3 έως 20 Μαΐου 2011. Σχετικές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr. Το πρόγραμμα αναφέρεται με τίτλο «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» και υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινο Δυναμικού 2007-2013», και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους των κατά τόπους προγραμμάτων: «Βοήθεια στο σπίτι»

Πληροφορίες: κ. Χουρδάκη Νικόλαο (Κοινονιολόγος) τηλ:2813400714
κα Γεωργιάδη Ελευθερία (Κοινωνική Λειτουργός) τηλ:2897041789

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.