!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/4/2011 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ


Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων δικαιούται καταρχήν να πανηγυρίζει για την ανατροπή της επιθυμίας της κυβέρνησης να βάλει ταφόπλακα στο εργασιακό παρόν και μέλλον των συμβασιούχων, με πρόσχημα την δικαστική απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Οι δυο εισηγήσεις των κ. κ. Τέντε και Δουλγεράκη, οι οποίες επαναλάμβαναν τις πραξικοπηματικές αποφάσεις των Κεδίκογλου και Σανιδά σήμερα ανατράπηκαν με σημαντική πλειοψηφία από τους 26 Αρεοπαγιτών έναντι 20.

Ξέραμε καλά πως αν οι εισηγήσεις αυτές εξασφάλιζαν την πλειοψηφία σήμερα θα μιλούσαμε για την απόλυτη ταφόπλακα των ονείρων των συμβασιούχων.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Η απόκρουση των εισηγήσεων αυτών είναι μεγάλη νίκη των συμβασιούχων και ουσιαστικά είναι απόκρουση των κυβερνητικών σχεδίων για συντριβή και περιθωριοποίηση των συμβασιούχων με συνέχιση της αντιανθρώπινης ομηρίας τους.

Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται από τα λογής λογής παπαγαλάκια που νιώθουν συντετριμμένα γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η «επιθυμία» τους. Κλείστε τ’ αυτιά σας και περιμένετε τις σκέψεις που θα διατυπωθούν τις προσεχείς ημέρες στην απόφαση που θα δημοσιευθεί. Μέχρι τότε καλό είναι να κάνουν υπομονή γιατί η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος.

Το βέβαιο είναι ότι η νικηφόρα ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται, θα επιβάλλει άλλες εξελίξεις τόσο στις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις των συμβασιούχων αλλά κυρίως σε πολιτικό επίπεδο.

Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα του Πανελλήνιου Συντονιστικού των Συμβασιούχων, του συνόλου των ενεργειών,

* με τη μεγάλη συγκέντρωση στις 23/9/2010 έξω από τον Άρειο Πάγο, η οποία μας οδήγησε στην αναβολή,

* με την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι, η οποία μας ανέλυσε τα πάγια, δίκαια αιτήματά μας,

* Με τις συγκεντρώσεις ανά πόλη (Πάτρα-Λαμία-Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη), με την οποία διατηρήσαμε ζωντανή την ελπίδα της δικαίωσης.

* Με τη δυναμική κινητοποίησή μας στις 20/1/2011 έξω από τον Άρειο Πάγο

* Με τις συμβολικές κινητοποιήσεις (σιωπηρές διαμαρτυρίες έξω από τον Άρειο Πάγο και στο Σύνταγμα) θυμίζοντας στους Έλληνες δικαστές τον όρκο τους προς στο Σύνταγμα.

* Με την δυναμική κινητοποίηση που είχαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και στη συνέχεια με τη συμπαράστασή μας στη διαμαρτυρία των Ελλήνων δικαστών έξω από τον Άρειο Πάγο, όπου ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ «ΟΧΘΗ» και τέλος,

* Με τη δυναμική κινητοποίησή μας σήμερα Πέμπτη 14/4/2011, η οποία έκρινε και το αποτέλεσμα!

Ο άριστος συνδυασμός των δικαστικών και εξωδικαστικών πιέσεων με την ανάπτυξη του κινήματός μας, είναι αυτός που οδήγησε στη σημερινή επιτυχία. Ας το δουν αυτό όσοι επιδεικτικά απουσίασαν από τους αγώνες ή τους σαμποτάρισαν, γιατί είναι βέβαιο ότι τις νίκες πολλές και πολλοί θα θελήσουν να τις οικειοποιηθούν.

Επειδή ο κόσμος όμως δεν ξεχνάει εύκολα, καλό είναι κάποιοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και τουλάχιστον να μην απουσιάσουν από τις επόμενες κινητοποιήσεις μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.