!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αλλάζει το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"



Υποβολή νέων αιτήσεων από 3/5 έως 20/5

Ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας έχοντας ως στόχευση την ουσιαστική και διαρκώς εξελισσόμενη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως ηλικιωμένων, μοναχικών ατόμων και ΑμΕΑ, υπέβαλαν προτάσεις χρηματοδότησης οι οποίες και εγκρίθηκαν για τη λειτουργίατριών δομών “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” που καλύπτουν γεωγραφικά τον διευρυμένο, πλέον, Δήμο Έδεσσας. Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση... 

...και τα νέα δεδομένα λειτουργίας του προγράμματος θα πρέπει αυτοί που έχουν, υπό την επίβλεψη τους ηλικιωμένο άτομο ή άτομο με ειδικές ανάγκες και επιθυμούν την παροχή υπηρεσιών από το πρόγραμμα να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 20-5-2011 στηνΕλληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα από τις δομές του δήμου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Έδεσσας(πρώην Δήμοι Έδεσσας & Βεγορίτιδας) που θέλουν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα αυτό και ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες, να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι 20 Μάιου 2011, προκειμένου να εξεταστούν οι προϋποθέσεις ένταξής τους στο εν λόγω Πρόγραμμα. 

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι:

1. Άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και να διαθέτουν κάρτα ανεργίας. 

2. Άνεργοι οι οποίοι λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. 

3. Εργαζόμενοι οι οποίοι απειλούνται να χάσουν την εργασία τους (π.χ. συμβασιούχοι υπάλληλοι) 

4. Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ οι οποίοι έχουν εισόδημα έως 5.000 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010 (δηλ. εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1.1.2009 έως και 31.12.2009) και έχουν στην οικογένειά τους ηλικιωμένα άτομα ή ΑΜΕΑ (γονείς ή λοιπούς συγγενείς) που έχουν ανάγκη βοήθειας και φροντίδας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και την συμπλήρωση των αιτήσεων - δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» που λειτουργούν στο Δήμο μας καθημερινά από 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. 

«Βοήθεια στο Σπίτι Ι» Φιλίππου 40, Κτίριο ΚΑΠΗ, Έδεσσα τηλ: 2381027990 υπ.Μίσχου Ελένη Κοινωνική Λειτουργός 

«Βοήθεια στο Σπίτι ΙΙ» Περδίκα 1 Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας τηλ: 2381023101 υπ.Γάτσος Χρήστος Κοινωνιολόγος και 

«Βοήθεια στο Σπίτι ΙΙΙ» Πολιτιστικό Κέντρο Άρνισσας Άρνισσα τηλ: 2381351612 υπ.Σαμαρά Βασιλική Νοσηλεύτρια ή στο 2381351600 Λιμπάρη Ειρήνη


Πηγή: Karatzova


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.