!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σητεία:Βοήθεια στο σπίτι


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/04/2011.

Προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία των προγραμμάτων «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σητείας συμμετείχε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής μέσω παροχής κατ’ οίκον υπηρεσιών φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Για το σκοπό αυτό η ΔΗ.Κ.Ε.Σ. κατέθεσε τέσσερις προτάσεις πλήρως τεκμηριωμένες οι οποίες καλύπτουν την εξυπηρέτηση 415 συμπολιτών μας στη Σητεία και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στο ποσό των 800.000,00€ για το έτος 2011. Στα προγράμματα απασχολούνται 4 Κοινωνικοί Λειτουργοί, 5 Νοσηλεύτριες, 7 Οικογενειακοί Βοηθοί, 4 Γιατροί και 2 Φυσιοθεραπευτές .


Τους συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι

Η Δ.Η.Κ.Ε.Σ σε συνεργασία και με τη στήριξη του Δήμου Σητείας υλοποιεί προγράμματα Βοήθεια στο σπίτι από το 1997 στη πόλη της Σητείας και σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα προγράμματα αυτά και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχαμε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( Ε.Ε.Τ.Α.Α.) με τέσσερις προτάσεις για τη λειτουργία αντίστοιχων Μονάδων.
Για την υλοποίηση των πράξεων αυτών στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής Μέσω Παροχής κατ΄ οίκον Υπηρεσιών Φροντίδας σε Εξαρτώμενα Μέλη των Οικογενειών Ανέργων και Αναγνωρισμένα Επαπειλουμένων με Ανεργία Εργαζομένων που ωφελούνται από Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» πρέπει
να γίνει υποβολή αίτησης που θα αναγράφει τα στοιχεία των ωφελουμένων και εξυπηρετούμενων και θα συνοδεύεται από διάφορα δικαιολογητικά όπως, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφο ταυτότητας και άλλα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση.
Η καταγραφή και συλλογή των στοιχείων θα γίνει από το προσωπικό των κοινωνικών ομάδων που σας επισκέπτεται και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες υλοποίησης των προγραμμάτων Βοήθεια στο σπίτι. Παρακαλούμε να συμβάλλετε και εσείς σ΄ αυτή την προσπάθεια παρέχοντας στο προσωπικό της κατάλληλες πληροφορίες έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στη διαδικασία και να υποβάλλουμε εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά που προβλέπονται .
Είμαστε στη διάθεση σας προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας απέναντι
σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και σας ευχόμαστε

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Σ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.