!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ: Υποβολή αιτήσεων για "Βοήθεια στο Σπίτι" στην Αριδαία από 3 έως 20 Μαΐου


Ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλμωπίας έχοντας ως στόχευση την ουσιαστική και διαρκώς εξελισσόμενη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως ηλικιωμένων, μοναχικών ατόμων και ΑμΕΑ, υπέβαλαν προτάσεις χρηματοδότησης οι οποίες και εγκρίθηκαν για τη λειτουργία τριών δομών “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” που καλύπτουν γεωγραφικά τον διευρυμένο ,πλέον, Δήμο Αλμωπίας.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση και τα νέα δεδομένα λειτουργίας του προγράμματος θα πρέπει, αυτοί που έχουν, υπό την επίβλεψη τους ηλικιωμένο άτομο ή άτομο με ειδικές ανάγκες και επιθυμούν την παροχή υπηρεσιών από το πρόγραμμα να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 20-5-2011 στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα από τις δομές του δήμου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους .

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται :

οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Αλμωπίας (πρώην Δήμοι Αριδαίας & Εξαπλατάνου) που θέλουν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα αυτό και ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες, να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι 20 Μάιου 2011, προκειμένου να εξεταστούν οι προϋποθέσεις ένταξής τους στο εν λόγω Πρόγραμμα.

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι:

1.Άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και να διαθέτουν κάρτα ανεργίας.
2.Άνεργοι οι οποίοι λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
3.Εργαζόμενοι οι οποίοι απειλούνται να χάσουν την εργασία τους (π.χ. συμβασιούχοι υπάλληλοι)
4.Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ οι οποίοι έχουν εισόδημα έως 5.000 ευρώ για το οικονομικό έτος 2010 (δηλ. εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1.1.2009 έως και 31.12.2009) και έχουν στην οικογένειά τους ηλικιωμένα άτομα ή ΑΜΕΑ (γονείς ή λοιπούς συγγενείς) που έχουν ανάγκη βοήθειας και φροντίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και την συμπλήρωση των αιτήσεων - δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» που λειτουργούν στο Δήμο μας καθημερινά από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

«Βοήθεια στο Σπίτι Ι και ΙΙ»Για την ευρύτερη περιοχή του παλαιού Δήμου Αριδαίας Πλατεία Αθανάσιου Σέτσκου (πάνω από τα ΚΑΠΗ , παλαιό Δημαρχείο)

τηλ.2384022170 – 2384022877
υπ. Σοφία Νικολαίδου –Κοινωνική Λειτουργός και Αμύνδα Πασχαλιά.

«Βοήθεια στο Σπίτι-Κοινώνική Μέριμνα»για την ευρύτερη περιοχή του παλαίου Δήμου Εξαπλατάνου πληροφορίες στο:

τηλ. 2384350324 και στα γραφεία του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου
υπ. Φασουράκη Μαρία –Κοινωνιολόγος και Τσεντεμίδου Αικατερίνη Κοινωνική Λειτουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.