!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΕΚΦΕΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΕΚΦΕΟ
(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ )
Μπαγγέρη Ειρήνη :6947758664 Ηράκλειο 4/04/2011
... Παπαδάκη Αικ :6942694078
Προς :Υφυπ. Εργ.:κ.Β. Κεγκέρογλου,

Ο σύλλογος εργαζομένων στα κοινωνικά προγράμματα ενόψει της αυριανής συνάντησης με τα υπόλοιπα συναρμόδια υπουργεία, θα ήθελε να σας υπενθυμίσει:

1. Να πιέσετε, ώστε τα χρήματα από εθνικούς πόρους, να δοθούν άμεσα, γιατί οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.( πολλοί προσανατολίζονται στο να προβούν σε επίσχεση εργασίας, ώστε να πάρουν κάποια χρήματα και να καλύψουν κάποιες ανάγκες τους.)
2. Να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι ΟΑΕΔ, ώστε να είναι έτοιμοι να δίνουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις.
3. Να μπορούν, οι υπεύθυνοι κάθε δομής, να γράφουν τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ, στις λίστες του ΟΑΕΔ και να παίρνουν την απαραίτητη βεβαίωση ή αυτό να γίνεται μέσω των ΚΕΠ, για ευκολότερη πρόσβαση των ωφελουμένων.
4. Να προτείνετε νομοθετική ρύθμιση για μετά το 2012, όπως έγινε για τους πυροσβέστες (όπως σας ανέφερα την Παρασκευή, εμείς θέλουμε την δουλειά μας και εφόσον υπάρχει τρόπος, όπως με τους πυροσβέστες, ας δοθεί η λύση, ώστε να αποφευχθούν οι παραπέρα κινητοποιήσεις των εργαζομένων, που σημειωτέων έχουμε και την κοινωνική υποστήριξη για το λειτούργημα που επιτελούμε.)
5. Κάλυψη της χρηματοδότησης, από εθνικούς πόρους, για τις δομές οι οποίες δεν θα μπορέσουν να συμπληρώσουν ικανό αριθμό ανέργων, για το 2011, έτσι ώστε να μην αποκλειστούν μοναχικοί ,ανήμποροι & ΑΜΕΑ που μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται.
6. Η πολιτεία και η ΚΕΔΚΕ να συμφωνήσουν για σταθερή και μόνιμη χρηματοδότηση, όλων των δομών και να εντάξουν όλους τους εργαζόμενους που ήδη απασχολούνται, στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, ώστε το 2012, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, να γίνει επιτέλους υπηρεσία της πολιτείας και όχι κοινωνική εταιρία του ιδιωτικού κανιβαλισμού όπως προωθείτε να γίνει με το Νομοσχέδιο που κατατίθεται άμεσα.

Σας ευχαριστούμε.



                                               Με εκτίμηση
                                                Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                   Η Γ.Γραμματέας
Μπαγγέρη Ειρήνη                                                      Πανούση Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.