!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΚΕΔΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΕΔΕ με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι εµµένει στη θέση της για απόσυρση των διατάξεων που αφορούν σε δημοτικούς αστυνόμους και σχολικούς φύλακες και καλείτα µέλη της στην αυριανή συγκέντρωση.
Αναλυτικά:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά µε τις νοµοτεχνικές βελτιώσεις άρθρων του υπουργείου Εσωτερικών στο υπό ψήφιση πολυνοµοσχέδιο


Η ΚΕΔΕ, αναφορικά µε τις νοµοτεχνικές βελτιώσεις άρθρων του υπουργείου Εσωτερικών στο υπό ψήφιση πολυνοµοσχέδιο τονίζειτα εξής:

Οι όποιες µικρές διορθωτικές αλλαγές που εισάγει η κυβέρνηση στο πολυνοµοσχέδιο για τους Σχολικούς Φύλακες καιτη Δηµοτική Αστυνοµία δεν αλλάζουν το περιεχόµενο των σχετικών διατάξεων, µε τις οποίες καταργούνται βασικές αρµοδιότητες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε ότι αφορά το Παρατηρητήριο η ΚΕΔΕ συντάσσεται απολύτως µε τη γνώµη της Επιστηµονικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία κρίνει ότι οι συγκεκριµένες ρυθµίσεις έρχονται σε αντίθεση µε την Συνταγµατικά κατοχυρωµένη διοικητική και οικονοµική αυτοτέλεια των ΟΤΑ, όπως προσδιορίζονται µε το άρθρο 102 του Συντάγµατος. (Βλ. Έκθεση Επιστηµονικής Επιτροπής της Βουλής σελ.24 επίτων άρθρων 76-78).

Ως εκ τούτου η ΚΕΔΕ εµµένει στη θέση της για απόσυρση των παραπάνω διατάξεων και καλείτα µέλη της, αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 10.30 π.µ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθµώνος και πορεία στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.