!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απογραφή μέχρι 30 Αυγούστου του προσωπικού των δημοτικών επιχειρήσεων και των ΝΠΙΔ ζητούν Μιχελάκης Στουρνάρας


dimosio

Την ταχύτατη απογραφή των εργαζομένων που απασχολούνται σε ΝΠΙΔ και σε δημοτικές επιχειρήσεις ζητούν με κοινή απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών. Οι αρμόδιες υπηρεσίες καλούνται να αποστείλουν μέχρι τις  19 Ιουλίου τα σχετικά έγγραφα και τις οδηγίες στις αρμόδιες διευθύνσεις και υπηρεσίες των φορέων. Οι αρμόδιοι είναι υποχρεωμένοι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η απόφαση να ολοκληρώσουν την απογραφή μέχρι  τις 30 Αυγούστου 2013.
Στην απόφαση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι οι αρμόδιοι Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού και  οι υπεύθυνοι για το προσωπικό θα πρέπει να συμπληρώσουν το συνημμένο αρχείο σε μορφή Excel με τα στοιχεία του προσωπικού τους. Στην απόφαση τονίζεται ότι οι αποσπασμένοι υπάλληλοι απογράφονται από το φορέα που ανήκουν και όχι από το φορέα στον οποίο υπηρετούν με απόσπαση.
Στην απογραφή απαιτείται να συμπληρωθούν και στοιχεία που αφορούν: ΑΦ Μ, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Φύλο, Ημερομηνία Γέννησης, ΑΜΚΑ, Φορέα Απασχόλησης, Εργασιακή Σχέση, Ημερομηνία Πρόσληψης στο Φορέα, Ημερομηνία Λήξης Σύμβασης, Κατηγορία Εκπαίδευσης, Προϋπηρεσία σύμφωνα με το Ν.4093/2012 (έτη, μήνες, μέρες).
Το σχετικό αρχείο excel όπως και  το συνοδευτικό έγγραφο θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail apografiydmed.gov.gr.

 localit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.