!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΣΚΛΕ - κ. Χαλβατζά - Δ.Σ. ΣΚΛΕ



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
                                                                                                          21/6/2013                                                   
                                                               ΠΡΟΣ:
                                Πρόεδρο ΣΚΛΕ κ. Χαλβατζά, Δ.Σ. ΣΚΛΕ  

Θέμα: Αίτημα συνάντησης

Κυρία Χαλβατζά,
όπως πολύ καλά γνωρίζεται, οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι με τα σωματεία τους, αγωνίζονται για να αποτρέψουν την πολιτεία να επιβάλλει το μοντέλο των Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, ως μοντέλο εφαρμογής της κοινωνικής πολιτικής στη χώρα μας. Ο αγώνας μας αυτός, απαιτεί από όλους εμάς, επαγρύπνηση και ετοιμότητα ώστε να μη δοθεί από πουθενά και από κανέναν, το περιθώριο στη πολιτεία, να πιστέψει ότι μπορεί να το επιβάλλει.
Σε πλαίσιο αυτό, οποιεσδήποτε ενέργειες που γίνονται από άτομα και  φορείς, που «στρώνουν το χαλί» στη πολιτεία για την εφαρμογή των ΚΟΙΝΣΕΠ, μας βρίσκει απέναντι και καταγγέλλονται από  εμάς με κάθε μέσο και τρόπο. Δεν θα αφήσουμε κανέναν και τίποτα, να «παίξει» ούτε με τους ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, ούτε και με τους εργαζόμενους. Το ΒΣΣ και η πρόνοια, θα πρέπει να υλοποιείτε μέσα από τους Δήμους και τις Κοινωνικές υπηρεσίες τους με το υπάρχον προσωπικό και όχι με μοντέλα ιδιωτικοποίησης που εκτός του ότι αφήνουν την φροντίδα ευπαθών πολιτών στο έλεος του ιδιωτικού επιχειρείν, αλλά και προωθούν την αποδόμηση του κράτους πρόνοιας που είναι η εγγύηση για κάθε έναν ανήμπορο.
Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε ζητήσει και τη δική σας στήριξη. Ως ενός φορέα, που έχει πρωτοστατήσει σε θέματα κοινωνικής πολιτικής. Και εσείς, για άλλη μια φορά ανταποκριθήκατε, αφού με δελτίο σας, δηλώσατε καθαρά ότι απορρίπτεται τις ΚΟΙΝΣΕΠ και ότι θα πρέπει η πρόνοια να εφαρμόζεται μέσω των Δήμων και των κοινωνικών τους υπηρεσιών.
Επειδή όμως ο χρόνος και οι εξελίξεις τρέχουν, και επειδή θα πρέπει να είμαστε συντονισμένοι στη προσπάθεια αυτή, ζητάμε με αφορμή την συνεδρίαση των σωματείων μας στην Αθήνα την Τετάρτη 26/6/2013, συνάντηση μαζί σας. Ενημερώστε μας σχετικά.

Με εκτίμηση Σύλλογοι και σωματεία Βοήθεια στο Σπίτι

Πληροφορίες:
Αναστασία Πανούση πρόεδρος Σωματείου Κρήτης, τηλ.: 6979355419 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.