!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μιχελάκης: Προσπάθεια κατευνασμού των δημάρχων της ΝΔ



Προσπάθεια να κατευνάσει τους δημάρχους της ΝΔ που βρίσκονται στα «κάγκελα» λόγω της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης  κατά τη διάρκεια συνάντησης του με περίπου 40 από αυτούς μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μιχελάκης θέλοντας να δώσει μία θετική είδηση, διαβεβαίωσε  ότι δεν πρόκειται να γίνουν περικοπές σε προσωπικό στις κοινωνικές δομές.
Ωστόσο από δημάρχους και της ΝΔ εκφράζονται φόβοι ότι η διαθεσιμότητα και οι απολύσεις στους δήμους θα συνεχιστούν μέσω κατάργησης και συγχώνευσης νομικών προσώπων αλλά και απομάκρυνσης υπαλλήλων των ίδιων των δήμων που θα θεωρηθούν πλεονάζοντες.

 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.