!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΒΣΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο σχετικά με τη συνέχιση της εργασίας μας και οι επικρατούσες  συνθήκες είναι πολύ δύσκολες  γενικά για όλους, γίνεται αντιληπτό ότι όλο αυτό το διάστημα καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες από το πανελλήνιο συντονιστικό για τη διαφύλαξη της εργασίας μας, για τις οποίες θα ενημερωθείτε μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Εν όψη λοιπόν της όλης κατάστασης οτιδήποτε βλάπτει τον αγώνα των Σωματείων των εργαζομένων του ΒΣΣ , είναι δικαίως κατακριτέο. Έτσι  λοιπόν, στην τελευταία συνεδρίαση του πανελλήνιου συντονιστικού προτάθηκαν και συμφωνήθηκαν τα εξής:
  •           Οποιοσδήποτε Δήμαρχος  προωθεί Συνεταιριστικές επιχειρήσεις βάζοντας και συναδέλφους στο «τρυπάκι», αγνοώντας την απόφαση του κεντρικού τους οργάνου δηλ. της ΚΕΔΕ η οποία αντιτίθεται στη δημιουργία συνεταιριστικών επιχειρήσεων για τις προνοιακές δομές, θα αποδοκιμάζεται  και θα καταγγέλεται στα ΜΜΕ(τοπικά-κεντρικά).    
  •      Κάθε εργαζόμενος του ΒΣΣ ο οποίος ανήκει σε Σύλλογο ή Σωματείο εργαζομένων ΒΣΣ, και ενεργεί φανερά ή παράπλευρα  καταστρατηγώντας τα συμφέροντα των Σωματείων και κατ’ επέκταση τον αγώνα που δίνουν για την εργασία τους, οφείλει να παραιτηθεί ,ειδάλλως  όπως ορίζει και το καταστατικό κάθε Σωματείου θα διαγράφεται. Είναι αυτονόητο ότι το ίδιο ισχύει και για το Δ.Σ του εκάστοτε Σωματείου. Είναι αδιανόητο, την ώρα που η πλειοψηφία των εργαζομένων  πασχίζουν να σώσουν την εργασία τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, κάποιοι  συνάδελφοι σκοπίμως ή παρακινούμενοι να κινούνται σε διπλό  «ταμπλό» δηλ. και να επωφελούνται τον αγώνα των Σωματείων αλλά παράλληλα να «παίζουν» και με συνεταιριστικές επιχειρήσεις.
 Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα!!!!!!!
 Στη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού μετείχαν τα εξής Σωματεία:
Αττικής, Κρήτης, Βοιωτίας , Διαπεριφερειακός Σύλλογος Δυτ. Ελλάδος και Πελ/σου , Ευβοίας,  Λευκάδος,  Φωκίδος, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, Σάμου, Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.