!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Δίκαιος ο αγώνας για ισοβάθμηση τίτλων σπουδών των Δ.Ε. Β. Νοσηλευτών στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα


IMG_8521a



Οχτώ χιλιάδες εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη την χώρα, πτυχιούχοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με πείρα που ξεπερνάει την δεκαετία κατά μέσον όρο στους περισσότερους απ’ αυτούς, ζητούν την εφαρμογή των Συνταγματικών Διατάξεων, για την ισοβάθμηση των πτυχίων τους με αυτά της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το αίτημά τους κρίνεται δίκαιο, όταν σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, οι απασχολούμενοι με τις ίδιες συνθήκες εργασίας, έχουν πετύχει την αναγνώριση , όπως παραδείγματος χάρη στην Κύπρο και Πολωνία.
Ο πολυπληθής κλάδος των παραπάνω εργαζόμενων, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην προσφορά υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας, ξεκίνησε αγώνα, με την συσπείρωσή του, μέσα από την δημιουργία πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Σωματείων σε κάθε υγειονομική περιφέρεια και Ομοσπονδίας, η οποία είναι υπό σύσταση. Στα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, έχουν εγγραφεί κατά χιλιάδες και είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στον αγώνα τους μέχρι της επιτυχούς ευόδωσής του, την ίδια στιγμή που ελλοχεύει ο κίνδυνος για τον μισθολογικό τους υποβιβασμό .
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθειτε :
Κα Γεραποστόλου Αθανασία (Πρόεδρος ΣΥΝΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
Τηλ. 6983721449

Κος Φιαμέγκος Λεωνίδας (Αντιπρόεδρος ΣΥΝΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
Τηλ. 6932564015

Κα Ντάνου Μαρία (Γραμματέας ΣΥΝΔΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
Τηλ. 6972031570
ΣΥΝΔΕ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

noso

http://www.trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.