!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ 11/10/2014


Κατά τη συνεδρίαση του παν.συντονιστικού του ΒΣΣ στις 9 και 10/10/2014 έγιναν τα εξής:

-Συνάντηση με τους αρμόδιους του υπουργείου εργασίας και άσκηση πίεσης για την καταβολή της Β΄δόσης για τις δομές ΒΣΣ  αλλά και για την αποπληρωμή των δομών (Γ' δόση).
Επίσης έγινε αναφορά για τη νέα προγραμματική σύμβαση της παράτασης του ΒΣΣ η οποία προς ώρας βρίσκεται στο ελεγκτικό συνέδριο.

-Συνεργασία με τη Δ/νση Πρόνοιας του υπουργείου εργασίας σχετικά με τα κριτήρια για την ένταξη των ωφελουμένων στο κατ' οίκον κοινωνική φροντίδα που θα "τρέξει" το 2016. Κατατέθηκαν εγγράφως οι προτάσεις των σωματείων και έγινε ανάλυση αυτών.

-Συζητήθηκαν οι σημαντικές ελλείψεις προσωπικού και βασικών ειδικοτήτων που υπάρχουν στα ΒΣΣ πανελλαδικά, καθώς και πολλά προβλήματα που υφίστανται οι εργαζόμενοι στις δομές και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες και ο τρόπος παρέμβασης των σωματείων. 
Για όλα αυτά οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά και εκτενέστερα από τις Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιήσουν τα κατά τόπους  Σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.