!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο Νάσος Γιακαλής στηρίζει τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»


giakalis-periferiarxis-va
Εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του  τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που το τελευταίο διάστημα αγωνίζονται για την συνέχιση μία ζωτικής σημασίας υπηρεσία για την ελληνική κοινωνία, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής συναντήθηκε το τελευταίο διάστημα με αντιπροσωπεία τους, συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Γιακαλής σχολίασε ότι το «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά προγράμματα που ειδικά στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, επιτελεί καθοριστική δράση που την αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Παράλληλα τόνισε στους εργαζομένους, ότι η Περιφέρεια στην κατεύθυνση που δίνει ούτως ή άλλως η Νέα Προγραμματική Περίοδος και δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα στηρίξει την απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» μέσω του νέου ΕΣΠΑ.



 http://www.lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.