!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πλήρη χρηματοδότηση των δημοτικών κοινωνικών δομών από το ΕΣΠΑ ζητά η ΚΕΔΕ.

kapi
Να διασφαλιστεί από τα υπόλοιπα λιμνάζοντα αναπορρόφητα κονδύλια του ΕΣΠΑ (ΕΤΠΑ) η πλήρης χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών των δήμων (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜεΑ), αρχής γενομένης από την νέα σχολική χρονιά ζητά από την κυβέρνηση στο μεταβατικό διάστημα προς το νέο ΕΣΠΑ το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.
Όπως τονίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., η ΚΕΔΕ επιμένει στην ανάγκη να προβλεφθεί, στο πλαίσιο της διαμορφωνόμενης Αρχιτεκτονικής του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020, ένα Ειδικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τη χρηματοδότηση των έργων τοπικής και τεχνικής υποδομής και των δράσεων που αφορούν τις υποδομές και τη λειτουργία των κοινωνικών δομών της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Και πιο συγκεκριμένα των προγραμμάτων οικογενειακής εναρμόνισης – προσχολικής και σχολικής αγωγής (παιδικοί,  βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜεα) και της τρίτης ηλικίας (Βοήθεια στο Σπίτι, Κατ’ οίκον φροντίδα, ΚΗΦΗ, κ.λπ.).
 πηγή:news TA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.