!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Χρηματοδότηση του "Βοήθεια στο Σπίτι" και από το νέο ΕΣΠΑ»


Χρηματοδότηση του Βοήθεια στο Σπίτι και από το νέο ΕΣΠΑ
Τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», μέσω της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 (ΣΕΣ), θα εισηγηθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στην Κυβέρνηση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. 
«Με τον τρόπο αυτό θα υπάρξει απρόσκοπτη χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού κοινωνικού προγράμματος τα επόμενα χρόνια» υπογράμμισε, σχετικά, ο κ. Αρναουτάκης. 
Για το θέμα, οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του Παγκρήτιου Σωματείου του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είχαν σήμερα συνάντηση στην Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.
Η Πρόεδρος του Σωματείου «Βοήθεια στο Σπίτι», Αναστασία Πανούση, εξέφρασε την ικανοποίηση την δική της, αλλά και των εργαζομένων, που ο Περιφερειάρχης Κρήτης θα προτείνει τη συγχρηματοδότηση του Κοινωνικού Προγράμματος από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα προς αυτήν την κατεύθυνση, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με την Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Μαρία Κασσωτάκη.
«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης που θα υποστηρίξει το αίτημα μας για την χρηματοδότηση του Προγράμματος από το νέο ΕΣΠΑ, γιατί η κοινωνική φροντίδα και προστασία πρωτίστως αποτελεί ευθύνη του Κράτους, και θα πρέπει να αναδειχθεί η Αυτοδιοίκηση ως κύριος φορέας παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες μέσω των κοινωνικών δομών όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΔΑΠ, τα ΚΗΦΗ, κ.λπ.» δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου, Αναστασία Πανούση.
Στην σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, τα μέλη της Διοίκησης, Στέλιος Βοργιάς, Γιάννης Γωνιανάκης και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΕΚΗ, Γιώργος Αρετίνης. 


 http://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.