!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η εκδρομή του 4ου ΚΑΠΗ Λαμίας στην Κοινότητα Παύλιανης..


Η εκδρομή του 4ου ΚΑΠΗ Λαμίας στην Κοινότητα Παύλιανης..

Την ευκαιρία να  ξεφύγουν  απ το καθημερινό  τους  πρόγραμμα  , να διασκεδάσουν και να  ψυχαγωγηθούν , είχαν τα μέλη του 4ου ΚΑΠΗ  Λαμίας  καθώς και οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι « του Δήμου Λαμιέων. 
Οι επισκέπτες εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους ηλικιωμένους της κοινότητας  Παύλιανης ,  σε παραδοσιακό καφενείο  του χωριού ,  να γνωρισθούν μεταξύ  τους  και να διασκεδάσουν.  Άκουσαν δε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ιστορία του τόπου απ τους ντόπιους , θυμήθηκαν  γεγονότα που   διαδραματίσθηκαν στην μάχη της Παύλιανης το 1943. Η χορωδία του ΚΑΠΗ διασκέδασε τους παρευρισκομένους  με παραδοσιακά τραγούδια. Στην συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη  στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε φαγητό και γλέντι σε γνωστή ταβέρνα του χωριού.
















Το όλο πρόγραμμα  που είχε κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα , επιμελήθηκαν οι εργαζόμενες  του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» του  Δήμου Λαμιέων και οι εργαζόμενες του «Βοήθεια στο σπίτι « της Κοινότητας    Παύλιανης.  

 Η εκδρομή του 4ου ΚΑΠΗ Λαμίας στην Κοινότητα Παύλιανης..
 














 http://www.ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.