!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο Νίκος Σταυρογιάννης και η «Πρόταση Ευθύνης» για το «Βοήθεια στο σπίτι»

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», γνωστοποιούμε τις θέσεις του συνδυασμού μας «Πρόταση Ευθύνης», που είναι οι ακόλουθες:
Σε μια εποχή βαθειάς οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης, οι έννοιες του αλτρουϊσμού, της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης και της στήριξης των αδυνάμων, επιβάλλεται να αποτελούν προσωπική, αλλά και πολιτική προτεραιότητα.
Δημοτικές δομές που ενισχύουν το πλέγμα της κοινωνικής προστασίας και βοηθούν στην ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίες για την εξασφάλιση της κοινωνικής μας συνοχής.
Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», όπως και άλλες κοινωνικές δομές των Δήμων, επιβάλλεται όχι μόνο να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, αλλά και να ενταχθούν σε αυτοτελή Κοινωνική Υπηρεσία που πρέπει να λειτουργεί στους Δήμους, στελεχωμένη με το ίδιο προσωπικό και με την προσθήκη νέων ειδικοτήτων, που μέσα από την μακροχρόνια λειτουργία του Προγράμματος, έχει αποδειχθεί ότι είναι αναγκαίες για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων, όπως γιατροί, φυσικοθεραπευτές κ.τ.λ. και με δυνατότητα κάλυψης των αναγκών τους ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.
Ο συνδυασμός μας «Πρόταση Ευθύνης» στηρίζοντας τις παραπάνω θέσεις, ως δημοτική αρχή θα αγωνισθεί για την υλοποίησή τους μέσα από όλα τα θεσμικά όργανα στα οποία συμμετέχει, ασκώντας ταυτόχρονα την αναγκαία πολιτική πίεση προς κάθε κατεύθυνση και δηλώνοντας ότι είναι αντίθετος με την υλοποίηση των κοινωνικών προγραμμάτων μέσω των ΚΟΙΝΣΕΠ και άλλων ανάλογων μορφωμάτων.
 
 
 
 http://www.lamiatimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.