!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Θα κρατήσει το Βοήθεια στο Σπίτι η ΛΑΜΙΑ!


«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους ανήμπορους και ηλικιωμένους συμπολίτες μας χωρίς κοινωνική αρωγή» δηλώνει  μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς.
Η αναφορά  αυτή του Δημάρχου Λαμιέων έγινε με αφορμή την κυβερνητική επιλογή για ολοκλήρωση του  προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και αντικατάσταση του με  αντίστοιχο αλλά υποδεέστερο  πρόγραμμα του ΙΚΑ.
«Το αντίστοιχο  πρόγραμμα του ΙΚΑ δεν καλύπτει σε όλο το Δήμο μας περισσότερους από  10-12 συμπολίτες σε αντίθεση με το Βοήθεια στο Σπίτι που καλύπτει δεκάδες η και εκατοντάδες δημότες μας» ανέφερε ο Κοτρωνιάς και πρόσθεσε ότι «Ο Δήμος Λαμιέων θα συνεχίσει με δικές του δαπάνες τη λειτουργία του προγράμματος με τέτοιο τρόπο  ώστε χωρίς  να υποχρεωθούμε  να επιβάλουμε νέα δημοτικά τέλη ,ένα μέρος των υφιστάμενων τελών να καλύπτουν και αυτή τη δομή…»
 
lamiafm1.gr
 
ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ Ή ΟΧΙ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.