!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ευρωπαϊκοί πόροι 60 εκατ. για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Tην αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή πόρων ύψους 60 εκατ. ευρώ για την κάλυψη του κόστους λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» εξασφάλισε το υπουργείο Εργασίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας με συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, νοσηλευτική φροντίδα, οικογενειακή βοήθεια και συντροφιά.

«Το υπουργείο Εργασίας, μέσα από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, επικεντρώνει τις προσπάθειές του προς την κατεύθυνση της βέλτιστης αξιοποίησης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη της απασχόλησης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής», δήλωσε ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης. 
flashnews.gr 

(ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΣΣ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ)

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΦΕΙΛΗ ΤΟΥ 2011 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.