!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΣΣ 07/12/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

'Οπως ήταν δρομολογημένο, πραγματοποιήθηκε χθες 7/12/2012 μετά από κάλεσμα όλων των Σωματείων  η συνεδρίαση  του Πανελλήνιου Συντονιστικού. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των Σωματείων: Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Βοιωτίας, Σερρών, Λέσβου, Κρήτης, Σάμου, Ευβοίας, Αν.Μακεδονίας και Θράκης, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Λευκάδας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν διεξοδικά όλα τα Σωματεία για τα μέχρι ώρας δεδομένα που προέκυψαν από την συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας με την πενταμελή επιτροπή καθώς επίσης η ανταλλαγή προτάσεων, απόψεων και προβληματισμών προκειμένου να τεθούν στη β' συνάντηση της επιτροπής.
Άμεσα   θα γίνει ενημέρωση όλων των Δ.Σ των Σωματείων, από τους εκπροσώπους τους που μετέχουν στο Συντονιστικό.  Ωστόσο επειδή  η διαδικασία είναι ακόμα σε εξέλιξη και δεν έχει πάρει την τελική έκβαση προκειμένου να τεθεί στις Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων για ψήφισμα, όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι "κάτι ανακοινώσιμο".
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση των Σωματείων με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Αθανασίου, όπου εκφράστηκε για άλλη μια φορά το πάγιο αίτημα όλων των Σωματείων για τη διασφάλιση του προσωπικού των ΒΣΣ. Ο ίδιος επισήμανε ότι αναγνωρίζει πλήρως την προσφορά μας όλα αυτά τα χρόνια και  θα ενημερώσει προσωπικά τον πρωθυπουργό, ενώ δεσμεύτηκε πως θα μας καλέσει εκ νέου. Προσεχώς αναμένεται η β' συνάντηση της επιτροπής με το Υπουργείο Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.