!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Να αποκατασταθεί η νομιμότητα για τους παιδικούς

 





Να αποκατασταθεί η νομιμότητα, να επιστρέψει το πρόγραμμα για τη φιλοξενία 60.000 παιδιών σε παιδικούς σταθμούς,  στην αρχική προκήρυξή του, σε ότι αφορά την κατανομή των πόρων σε όλες τις περιοχές της χώρας αλλά και το ύψος της αποζημίωσης, ζητά με ομόφωνη απόφασή της η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας
«Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Είχαμε προειδοποιήσει αυτούς που νόμιζαν ότι μπορούν να κατευθύνουν πόρους ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, ότι αυτά δεν περνούν! Είχαμε επισημάνει εγκαίρως ότι υπάρχει τρομερός κίνδυνος, λόγω της αλλοίωσης των όρων προγράμματος αυτό να ακυρωθεί.  Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας δε μας άκουσε. Τώρα οι κύριοι αυτοί τρέχουν πίσω από τα λάθη τους, ενώ έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την χώρα. Εμείς ζητούμε να αποκατασταθεί η νομιμότητα μετά από αυτόν τον κόλαφο που επεφύλαξε η Δικαιοσύνη στις αυθαιρεσίες του κ. Βρούτση», τόνισε  σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Σίμος Δανιηλίδης.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.