!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ......ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ !!!

 
 
Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Ας πούμε αγαπητή συναδέλφισσα ότι σε λένε ελπίδα, που μπορεί να σε λένε κιόλας, αλλά ας πούμε σε βαφτίζω Ελπίδα μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά είσαι η Ελπίδα. Ελπίδα για τα παιδιά σου, την οικογένεια, τους γονείς τους ηλικιωμένους που αντικαθιστάς τα παιδιά τους , που σε κοιτάζουν στα μάτια και αγωνιούν κι αυτοί μαζί με εσένα ,γιατί για αυτούς είσαι Ελπίδα. Είσαι και ήσουν πάντα ελπίδα ,γιατί γυναίκα πα να πει Ελπίδα, αγώνας ,γιατί έχουμε πολλαπλούς ρόλους σε μια εχθρική σε σένα κοινωνία χωρίς βοηθούς και μαξιλαράκια. Στήριγμα και φάρος σε ένα κόσμο που διαλύεται . Ας πούμε ότι ο αγώνας σου ο επαγγελματικός έχει ημερομηνία .30 Σεπτεμβρίου 2011. Ο δυνατός και ίσως και ο τελευταίος ,στις δομές λέμε,για σένα για μας ,για όλους. Τι κάνεις; Το βάζεις στα πόδια αμαχητί; Γιατί : 1. Αν δεν έρθεις Ελπίδα μου οι Ελπίδες που θα΄ρθουν θα πληρώσουν ποιο ακριβά το πηγαινέλα . 2. Αν δεν έρθεις Ελπίδα μου , οι Ελπίδες που θα΄ρθουν θα έχουν λιγότερες Ελπίδες. 3. Αν δεν έρθεις ελπίδα μου .δε θα΄χεις ούτε και συ ΕΛΠΙΔΑ! 
Ξέρω βέβαια τι θα μου πεις .Τα΄χω ακούσει πολλές φορές, τα ίδια ξέρεις ισχύουν για όλες μας, παιδιά, λεφτά, υποχρεώσεις. Το ίδιο πόνο ξέρεις νιώθουν όλες οι ελπίδες που αποχωρίζονται τα παιδιά τους. Όμως το να μην έχεις Ελπίδα είναι σαν να χάνεις τον ίδιο σου τον εαυτό, σαν να μην έχεις ταυτότητα. Γιατί είσαι μάνα αδερφή, ερωμένη, γιαγιά, γυναίκα, αλλά πάνω και πέρα από όλα είσαι η μόνη σταθερή Ελπίδα που ξέρει να αγωνίζεται και πετυχαίνει τους στόχους της...
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ....
 
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΗΦΗ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.