!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Σωτήρια» τροπολογία ΥΠΕΣ για τους Δήμους


υπουργείο2


Έργα έκτακτης ανάγκης κ.α καθώς και προμήθειες, που είχαν προυπολογισμένα το 2014 , αλλά για  υπηρεσιακούς λόγους  οι Δήμοι δεν είχαν καταφέρει να  εκταμιεύσουν-εξοφλήσουν τα σχετικά ποσά , θα μπορούν να το πράξουν το αμέσως επόμενο διάστημα  , με τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή, από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Η τροπολογία «για την ανατροπή ανάληψης υποχρεώσεων των δήμων» ,όπως αναφέρει χαρακτηριστικά , εντάσσεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις».
Από την ημέρα δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως , οι Δήμοι , θα μπορούν εντός ΜΟΝΟ δέκα ημερών , να προβούν σε όσες αναλήψεις υποχρεώσεων δεν έχουν εκτελεστεί μέχρι τέλους του έτους 2014.
Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ , σχετική απόφαση για  κατάθεση της τροπολογίας , είχε λάβει το Διοικητικό Συμβούλιό της και  τεθεί στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών
Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα καταστεί δυνατή η λειτουργία των Δήμων σε θέματα ζωτικής σημασίας όπως είναι η πληρωμή καυσίμων, προμηθειών κ.λπ. Η ΚΕΔΕ θεωρεί πολύ κρίσιμο αυτό το ζήτημα, που άπτεται άμεσα της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας, ιδίως των νησιωτικών Δήμων



 http://newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.