!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ 6/4/2015


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ                                                                6/4/2015
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι του Βοήθεια Στο Σπίτι παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών, παρά τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε το Πανελλήνιο Συντονιστικό (12/03/15) για το αντίθετο !
Για μια ακόμη φορά ,δε θα περάσουμε το Πάσχα των Ελλήνων, θα περάσουμε ΞΑΝΑ το Πάσχα του Βοήθεια Στο Σπίτι. Λες και εμείς δεν έχουμε οικογένειες ,παιδιά, υποχρεώσεις και ανάγκες όπως όλοι οι κάτοικοι αυτής της Χώρας.
Για μια ακόμη φορά, αντί να προετοιμαζόμαστε για το Πάσχα, προετοιμαζόμαστε για δράσεις και κινητοποιήσεις μετά το Πάσχα. Κινητοποιήσεις για τα αυτονόητα που ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ Κυβέρνηση όπως φαίνεται δεν έχει αποφασίσει να λύσει. Τη σταθερή ροή χρηματοδότησης ,και τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων.
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Δε θα χαριστούμε σε κανέναν, γιατί κανείς δε μας χάρισε τίποτα!!!!!!!!!!
Συνεχίζουμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.