!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 
 
Συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, είχε σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της , Γιώργο Πατούλη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα όπως η υλοποίηση των κοινωνικών πολιτικών στους δήμους της χώρας, η συνέχιση των κοινωνικών προγραμμάτων και η διασφάλιση της ανάλογης χρηματοδότησής τους.
Σε ό,τι αφορά την στελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων, η κ. Φωτίου τόνισε ότι θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα, ώστε να ολοκληρωθεί τάχιστα η διαδικασία έγκρισης και καταβολής προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους.
Για το ζήτημα της λειτουργίας των παιδικών σταθμών, η αρμόδια υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια η χρηματοδότηση να είναι τουλάχιστον όσο και φέτος (200 εκ. ευρώ) αλλά και να αναζητηθούν τρόποι για αύξησή της, ενώ η συζήτηση για το θέμα θα συνεχιστεί την κοινή τεχνική ομάδα εργασίας.
Σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2015, η κ. Φωτίου τόνισε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα και το 2016, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει τακτική συνεργασία για την έγκαιρη έκδοση των απαραίτητων αποφάσεων και εγκυκλίων και την προετοιμασία του όλου πλαισίου για το διάδοχο πρόγραμμα, έτσι ώστε να ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις το νέο πρόγραμμα.
Επίσης ανακοίνωσε ότι διασφαλίστηκε η χρηματοδότηση, ύψους 67 εκ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση των ΚΗΦΗ για το 2015.
ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.