!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας



«ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΓΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Η προσφορά τους στην τρίτη ηλικία είναι ανεκτίμητη και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους ηλικιωμένους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι σημαντική και ουσιώδης.
Αρ. Γιακούμα « Ο κόσμος ανταποκρίθηκε γιατί μας εμπιστεύεται»
Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο νησί μας, θέλοντας να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, διοργάνωσαν την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Βουνακίου εκδήλωση ενημέρωσης για τις δράσεις του προγράμματος.
« Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας εορτασμού της τρίτης ηλικίας αποφασίσαμε να βρεθούμε όλοι οι εργαζόμενοι στην πλατεία Βουνακίου και με την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα φαρμακοποιών και του κ. Γεωργιάδη πραγματοποιούμε  μετρήσεις σακχάρου και αρτηριακής πίεσης στους περαστικούς ηλικιωμένους», δηλώνει στον «π» η υπεύθυνη του Προγράμματος Αρ. Γιακούμα συμπληρώνοντας ότι η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση αποδεικνύει ότι οι ηλικιωμένοι εμπιστεύονται το «Βοήθεια στο Σπίτι». «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας με τους ωφελούμενους. Μπαίνουμε στα σπίτια τους καθημερινά, τους βοηθάμε  σε ότι μπορούμε και εκείνοι μας εμπιστεύονται.», είπε η κα Γιακούμα ευχαριστώντας συνάμα την διοίκηση και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ για την στήριξη και συμπαράστασή τους.
Γ. Κερμπάτσος « Να σταματήσει η ομηρία των εργαζομένων »
Από την εκδήλωση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Γιώργος Κερμπάτσος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις του προγράμματος. « Οι δράσεις που γίνονται σήμερα είναι ένα μικρό δείγμα της καθημερινής δουλειάς που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στους 700 περίπου ωφελούμενους του προγράμματος».
Τέλος ο κ. Κερμπάτσος ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» καλύπτουν πάγιες ανάγκες και απαιτείτε να αποκτήσουν σταθερή εργασιακή σχέση. 
Η προσφορά τους στην τρίτη ηλικία είναι ανεκτίμητη και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους ηλικιωμένους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι σημαντική και ουσιώδης. Αρ. Γιακούμα « Ο κόσμος ανταποκρίθηκε γιατί μας εμπιστεύεται» Οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο νησί μας, θέλοντας να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, διοργάνωσαν την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Βουνακίου εκδήλωση ενημέρωσης για τις δράσεις του προγράμματος.


http://www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.