!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση Ν. Μηταράκη με αντιπροσωπεία του «Σωματείου Εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι Χίου»


Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του «Σωματείου Εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι Χίου». Μετά το πέρας της συνάντησης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Συνάντηση Ν. Μηταράκη με αντιπροσωπεία του «Σωματείου Εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι Χίου»

«Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι όπως επίσης και οι εκατοντάδες αδύναμοι και ανήμποροι συμπολίτες μας που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα, βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη διάψευση των προσδοκιών που καλλιέργησε προεκλογικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Το Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, πρόκειται σε λίγους μήνες να σταματήσει. Το κυβερνητικό σχέδιο, για την ενσωμάτωση του με τα ΚΑΠΗ και τα ΚΗΦΗ σε μια ενιαία δομή φροντίδας των ατόμων τρίτης ηλικίας, είναι τελείως ασαφές. Για την ακρίβεια, κανείς δεν γνωρίζει ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι και αν θα απορροφηθούν σε αυτό το σύνολο των εργαζομένων στο πρόγραμμα ΒΣΣ.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση λόγω της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας οφείλει να μην βάλει στον «φαύλο κύκλο» των περικοπών ένα πρόγραμμα που έχει στηρίξει έμπρακτα εκατοντάδες ηλικιωμένους στη Χίο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οφείλει επίσης να μην δημιουργήσει νέες στρατιές ανέργων και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας του συνόλου των εργαζομένων στο Πρόγραμμα. Όλα αυτά τα θέματα προτίθεμαι να τα θέσω εκ νέου μέσα από τις διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.