!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ – Αιχμές κατά του υπουργείου Εσωτερικών

Την αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη αποφάσισε η ΚΕΔΕ αφήνοντας αιχμές για το υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις που λάβαμε τις προηγούμενες ημέρες από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα δοθεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το προσχέδιο του «νομοσχεδίου – σκούπα», (σ.σ. θα ήταν και το βασικό θέμα συζήτησης) αυτό τελικά δεν έγινε.»
Η ΚΕΔΕ πρόκειται να αποφασίσει τη νέα ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της στις 3 μ.μ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. είχε αποφασίσει στην τελευταία του συνεδρίαση να προχωρήσει στη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου, προκειμένου σε αυτήν να συζητηθεί τόσο το περιεχόμενο του «νομοσχεδίου- σκούπα» που ετοιμάζει το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις), όσο και τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού από την ψήφιση και εφαρμογή πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων.
Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις που λάβαμε τις προηγούμενες ημέρες από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα δοθεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το προσχέδιο του «νομοσχεδίου – σκούπα»,  αυτό τελικά δεν έγινε.
Με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η μη παράδοση του προσχεδίου, αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη.
Η νέα ημερομηνία θα αποφασισθεί στο αυριανό Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ. στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε.





http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.