!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΒσΣ ΛΕΣΒΟΥ

Σήμερα 1/6/2016, κατόπιν της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του "Βοήθεια στο σπίτι" Δ. Λέσβου, στην οποία έλαβαν μέρος όλα τα μέλη, αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα εξής: 


1) Η αλλαγή της δομής του Βοήθεια Στο Σπίτι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς κάτι τέτοιο θα επηρέαζε αρνητικά την αποδοτικότητα του προγράμματος. 



2) Είναι σημαντική η ενίσχυση του προγράμματος με επιπλέον θέσεις εργασίας σε περιπτώσεις που υπάρχει έλλειψη προσωπικού. 

Μάλιστα για την καλύτερη αποδοτικότητα του προγράμματος προτείνονται προσλήψεις νέων ειδικοτήτων ( φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.α). 
Οι συνέπειες ενδεχόμενων απολύσεων θα ήταν καταστροφικές για το έργο του προγράμματος. 


3) Κρίνεται απαραίτητη η μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου, όπως συνέβη στο παρελθόν και με άλλες ομοειδείς περιπτώσεις όπως αυτές των σχολικών φυλάκων, των καθαριστών κτλ. 



4) Τέλος, θεωρούμε απαράδεκτες τις καθυστερήσεις πληρωμών των εργαζομένων. 

Η ενέργεια αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κείμενη εργατική νομοθεσία και απαιτούμε την άμεση επίλυση του ως άνω ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.