!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Διαψεύδει τα περί κατάργησης επιδομάτων - τριετιών το Υπ. Εργασίας


ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ FILODIMOS ΣΤΙΣ . ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το Υπουργείο Εργασίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Αυτά που επικαλούνται τα δημοσιεύματα πράγματι θα συνέβαιναν αν είχαμε ακόμη κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αυτά προβλέπει το άρθρο 103  του νόμου 4172/2013 της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ότι θα εφαρμόζονταν μετά τη λήξη των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής. Με άλλα λόγια, και μετά το τέλος των μνημονίων εργασιακή ζούγκλα προετοίμαζαν για τη χώρα μας. Για τη σημερινή κυβέρνηση όμως αποτελεί θεμελιακή δέσμευση η απόκρουση παρόμοιων διατάξεων και γενικότερα η αναστροφή της εργασιακής απορρύθμισης. Για το λόγο αυτό, το επικαιροποιημένο μνημόνιο όχι μόνον δεν προβλέπει την εφαρμογή της εν λόγω ρύθμισης, αλλά αντιθέτως ρητά αναφέρει ότι το θέμα του προσδιορισμού του κατώτατου μισθού αποτελεί αντικείμενο της διαπραγμάτευσης που έχει σκοπό την πλήρη επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης αυτής η Επιτροπή Ειδικών που έχει συγκροτηθεί για να υποβάλλει σχετικές προτάσεις έχει σήμερα επαφές με τους κοινωνικούς συνομιλητές που υπογράφουν την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και άλλους θεσμικούς φορείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.