!

..."ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"... !
ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!! Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!! ΠΑΡΟΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Αναγνώστες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΒσΣ - 2,7 εκατ. για το πρώτο τρίμηνο 2013

 
Υπογράφηκε η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και την κατανομή των απαραίτητων κονδυλίων στους Δήμους για το πρώτο τρίμηνο του 2013.
Αποδίδονται, από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο "Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών" συνολικό ποσό 2.772 120,14 Ευρώ, το οποίο διατίθεται σε Δήμους της χώρας αποκλειστικά και μόνο για την υλοποίηση του 20% του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι για την περίοδο από 1. 1. 13 έως 31. 3. 13. σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απόφασης.
Το ανωτέρω ποσό θα διατεθεί στους Δήμους με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Οι χρηματοδοτούμενοι Δήμοι παρακαλούνται να αποστείλουν στην Υπηρεσία μας έως εκπρόσωπό του, από την οποία να προκύπτει το συνολικό ποσό που απαιτήθηκε για την υλοποίηση του προγράμματος την περίοδο 1. 1. 13. έως 31. 1. 13 καθώς και η αποπληρωμή αυτού.
Τυχόν διαφορές που θα προκύψουν από την πληρωμή του προγράμματος θα συμψηφιστούν με την αποδιδόμενη στους Δήμους τακτική επιχορήγηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

ΠΙΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%95%CE%9F%CE%9D-%CE%A059 


dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.